0 Items | 0,00 €
Mi cuenta

Política de Privacidad

A afectes del compliment per complir amb la nova regulació de protecció de dades (RGPD).Les dades de caràcter personal sol·licitades i facilitades per vostè seran incorporades en un fitxer de titularitat privada on el responsable i únic destinatari és :

PEIXOS PUIGNAU, SA – A17216359 – C/Tarragona, 69-79 Aiguaviva 17181, Girona. - Telf: 972 24 46 00 Email: peixospuignau@peixospuignau.net

Les dades que facilita seran incloses en el Tractament denominat Clients de PEIXOS PUIGNAU, SA, amb la finalitat de gestió del servei contractat, emissió de factures, contacte i totes les gestions relacionades amb els clients per les quals en proporcionar les dades sol·licitades manifesta el seu consentiment i l’acceptació d’aquest document. També s’informa de la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, indicant-ho per escrit.

Puignau informa que per a l'accés per part de l'Usuari a alguna part dels continguts de la Botiga, serà necessària la prèvia introducció de dades al formularis d'alta, o similars, en els quals se li demani a l'Usuari la introducció de dades de caràcter personal .

Les dades que vostè ens subministri les guardarem mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran en cap cas a tercers exceptuant els casos en què existeixi una obligació legal.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí

Acepto
Top