0 Items | 0,00 €
Mi cuenta

Y tú, cuánto sabes, de pescado?

 

El consum de peix representa una part important de l’aportació proteica de la nostra dieta i, alhora, ens proporciona greixos poliinsaturats cardiosaludables i Omega-3 (sobretot en el cas del peix blau). Tenint en compte que hi ha una àmplia varietat de peix i marisc, i que el podem cuinar i consumir de moltes maneres diferents, no hem d’oblidar-nos de menjar peix un mínim de quatre vegades per setmana.

El consumidor habitual de peix coneix (que no vol dir que identifica) unes 50 espècies de les més de 300 que produeixen les costes espanyoles. Però, el més preocupant és que només en consumeix 10, un fet que esdevé en un enorme problema de sobreexplotació d’aquests recursos, quan la varietat que ens ofereix el nostre litoral és molt més rica.

Tot i això, el peix comercialitzat originari de les costes espanyoles ha augmentat del 44% fins al 59% en els últims 10 anys, i el peix de cultiu ja suposa el 23% del total de peix fresc que es ven a Mercabarna.

Ens sabeu dir a quina és la fotografia de l’escopinya i quina és la cloïssa?

Volver al listado

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí

Acepto
Top